Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Οδός Βενιζέλου

Ένα ακατανόητο (;) για τη σημασία του έργο δυστυχώς ολοκληρώθηκε.

Μία (1) μόλις μέρα μετά από το ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής, ο κ. Ορφανός προφανώς ικανοποιημένος από το μέχρι σήμερα έργο του, προχώρησε στην αφαίρεση των πλαστικών καλυμμάτων από τις πινακίδες στην οδό Ε. Βενιζέλου. Πλέον ο κάποτε πλατύτερος δρόμος του Άνω Καλαμακίου είναι …μονόδρομος !!!

Έτσι το έργο, το οποίο δικαιολογημένα συνάντησε την αντίδραση των κατοίκων, έφτασε στην ολοκλήρωσή του, χωρίς κανένας να έχει ενημερωθεί.

Όλα αυτά ενώ περιμένουμε, εδώ και καιρό, την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης για τον Άλιμο. Αλήθεια ποιόν εξυπηρετεί αυτή η βεβιασμένη κίνηση της Δημοτικής Αρχής; Γιατί αυτή η ταλαιπωρία των κατοίκων ;

Όταν με χρήματα των κατοίκων εκπονείται κυκλοφοριακή μελέτη, ποιος ο λόγος, πριν ακόμα αυτή μπει στη ζωή, να την προκαταβάλουμε με ρυθμίσεις τέτοιες, που στην ουσία δίνουν τον προσανατολισμό της μελέτης ;

Το τραγελαφικό είναι ότι τις πρώτες μέρες οι οδηγοί συνέχιζαν να μπαίνουν στην Ε. Βενιζέλου αντίθετα, με κίνδυνο σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί και η τωρινή και η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν προχώρησαν σε ενημέρωση των κατοίκων της γύρω περιοχής, παρότι η παράταξή μας έφερε το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εμείς έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου