Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών Αλίμου

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο δήμο Αλίμου ο συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σημείωσε διπλασιασμό των δυνάμεών του και από ποσοστό 6,9% που πήρε το 2006, έλαβε σήμερα περίπου 13,1% με αποτέλεσμα να εκλέξουμε και δεύτερο δημοτικό σύμβουλο. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους δημότες του Αλίμου που στήριξαν το συνδυασμό μας, καθώς μετά από 20 χρόνια ο συνδυασμός του Κ.Κ.Ε. πέρασε το όριο του 10% στον Άλιμο.
Το ποσοστό αυτό μας γεμίζει με ευθύνες για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις. Πιστεύουμε ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δημοτών του Αλίμου, οι οποίοι ξεπερνώντας τα πολλαπλά εμπόδια που όρθωσαν οι δυνάμεις του συστήματος, προσέγγισαν και εμπιστεύθηκαν το συνδυασμό μας.
Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και καλή αντάμωση στους αγώνες...

Χρήστος Δουρίδας
επικεφαλής ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΙΜΟΥ

3 σχόλια:

  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
    Να σειστεί η Αθήνα στις 15 Νοέμβρη

    Στις 6 μ.μ., στο Σύνταγμα, τη μέρα που φτάνει η τρόικα στην Ελλάδα

    Κάλεσμα στο λαό να πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας τη μέρα που φτάνει στην Ελλάδα το κλιμάκιο της τρόικας για διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση, απευθύνει το ΚΚΕ, που τη Δευτέρα, 15 Νοέμβρη διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, στις 6 το απόγευμα. Από την επομένη του δεύτερου γύρου των εκλογών, η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους ξένους συμμάχους της στον πόλεμο που κήρυξε ενάντια στο λαό, θα οριστικοποιήσει το νέο πακέτο των αντιλαϊκών μέτρων που θα επιβάλει μέσα στο 2011, προκειμένου να εκταμιεύσει την τρίτη δόση του δανείου, στα τέλη του ίδιου μήνα.
    (αναδημοσιευση απο ριζοσπαστη)http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5935259

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ δειτε τι εννοει ο σημερινος πρωθυπουργος μας οταν μας λεει οτι δεν θα ερθουν νεα μετρα δειτε ενα ενδιαφερον αρθρο της εφημεριδας ναυτεμπορικη http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1893577

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=40866975

    ΑπάντησηΔιαγραφή