Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Αφήστε τα όλα για όταν αλλάξει η κυβέρνηση

Το θράσος τους δεν έχει όρια (θα ήταν περίεργο άλλωστε να είχε)

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλίμου της 14/09/2009 ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας Χρήστος Δουρίδας έθεσε προ ημερήσιας διάταξης αρκετά θέματα που αφορούσαν την κατάσταση των σχολείων του Δήμου Αλίμου, ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει το σοβαρό πρόβλημα της γρίπης. Το κυριώτερο που ανέδειξαν οι ερωτήσεις ήταν ότι οι σχολικές επιτροπές δεν έχουν αρκετά χρήματα, για να αγοράσουν τα στοιχειώδη μέσα υγιεινής που χρειάζονται άμεσα.

Η απάντηση που λάβαμε από τη μεριά του Δημάρχου αλλά και αρκετών δημοτικών συμβούλων της διοίκησης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) ήταν ότι “τι θέλετε και βάζετε αυτά τα ζητήματα τώρα, αφού σε λίγο θα αλλάξει η κυβέρνηση (!) και όλα θα λυθούν”. Με λίγα λόγια, λένε στους γονείς ότι περιμένετε να βγει το ΠΑ.ΣΟ.Κ.και θα μας λύσει όλα τα προβλήματα.

Μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε αδαείς, σε ανθρώπους που έχουν πάθει αμνησία, σε ανθρώπους που έπεσαν σήμερα από τον ουρανό και δεν γνωρίζουν ούτε την κυβερνητική θητεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά ούτε και την πρακτική του σαν αντιπολίτευση τόσα χρόνια. Σε ποιό ζήτημα άραγε, και ειδικότερα στην χρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεφώνησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με την κυβέρνηση της Ν.Δ. Ακόμα περισσότερο. Μπορούν οι δήμαρχοι που πρόσκεινται στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., να μας πουν που όρθωσαν το ανάστημά τους απένταντι στην κυβέρνηση της Ν.Δ. απαιτώντας και διεκδικώντας τα αυτονόητα ; Όλα τα άλλα είναι χάντρες για τους ιθαγενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου