Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Φίλε δημότη, τι κατάφερες ;

"Ελπίζω στους σεισμούς
που μέλλονται για να 'ρθουν"
Μπέρτολτ Μπρέχτ


Φίλε δημότη, τα κατάφερες.
Πήγες κατά κύματα στις κάλπες και ψήφισες για μια ακόμα φορά ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.
Το ίδιο βράδυ με την ανακοίνωση των exit-poll βγήκες στους δρόμους του Αλίμου και πανηγύρισες.
Τώρα όμως, που πέρασαν τα πανηγύρια και θα πρέπει αναγκαστικά όλοι να ξαναγυρίσουμε στην καθημερινότητά μας, για να δούμε αν έπραξες σωστά.

Οι δήμαρχοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. είναι αυτοί που οδήγησαν το Δήμο Αλίμου να είναι από τους πλέον ακριβούς στα δημοτικά τέλη, σε όλη την Αττική.

Οι ίδιοι αυτοί δήμαρχοι καταχρέωσαν το Δήμο με κάμποσα εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν έχουν το πολιτικό ανάστημα να διεκδικήσουν τα δικά σου λεφτά, που τα χρησιμοποιεί το κράτος για να ενισχύει τις τράπεζες.

Οι ίδιοι αυτοί δήμαρχοι σε αναγκάζουν να πληρώσεις για να αθληθείς, να ψυχαγωγηθείς, να πάς τα παιδιά σου στο σχολείο.

Οι ίδιοι αυτοί δήμαρχοι δεν έχουν αφήσει ελεύθερους χώρους πουθενά σε όλο τον Άλιμο για να ανασάνει η καρδούλα σου.

Οι ίδιοι αυτοί δήμαρχοι παραχώρησαν την παραλία στους ιδιώτες, στερώντας σου την ελεύθερη πρόσβαση στο αγαθό που απλόχερα μας χάρισε η φύση, τη θάλασσα.

Οι ίδιοι αυτοί δήμαρχοι στην ανάγκη σου για δουλιά, σου απαντούν με συμβάσεις έργου, οκτάμηνα, ανασφάλιστη εργασία.

Δεν πιστεύω για κάτι απο τα παραπάνω να έχεις την άποψη ότι ευθύνεται κάποιος άλλος από τους δημάρχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. των κομμάτων δηλαδή, που γι' αυτή τους την πολιτική, τους επιβράβευσες ψηφίζοντάς τους;

Ας είναι. Απλά θυμίσου ότι η παράταξή μας η Αγωνιστική Δημοκρατική Ενότητα θα συνεχίσει να είναι δίπλα σου, προσπαθώντας να οργανώσει τους αγώνες που αναγκαστικά θα αναπτύξεις το επόμενο διάστημα, καθώς αγαπητέ φίλε, τα μέτρα που θα παρθούν το επόμενο διάστημα σε όλους τους τομείς, δεν αφορούν μόνο εμάς που δεν ψηφίσαμε ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. αλλά και εσένα που τους ψήφισες.

Καλή αντάμωση στους αγώνες που μέλλονται για να' ρθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου