Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Νέος τιμοκατάλογος Πολιτιστικού κέντρου

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου αναρτήθηκε ο καινούργιος ...τιμοκατάλογος του Πολιτιστικού κέντρου για τις ...προσφερόμενες κοινωνικές παροχές στους κατοίκους. 

Για να ετοιμάσετε το κομπόδεμά σας, ας δούμε τις τιμές :

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ & ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ και ΘΕΑΤΡΟ :    :

ΕΓΓΡΑΦΗ: 10€, ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 20€ ΔΗΜΟΤΕΣ, 25€ ΜΗ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΧΟΡΟΙ ΟRIENTAL και ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ :

ΕΓΓΡΑΦΗ: 10€, ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 30€ ΔΗΜΟΤΕΣ, 35€ ΜΗ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ :

ΕΓΓΡΑΦΗ: 10€, ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 25€ ΔΗΜΟΤΕΣ, 30€ ΜΗ ΔΗΜΟΤΕΣ

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Για να πάτε στο Θεατρικό τμήμα ή στους παραδοσιακούς (δεν ξέρω γιατί ξεχωρίζουν τους κρητικούς, και αυτοί παραδοσιακοί είναι) θα πρέπει να καταβάλλετε για 10 μήνες το ποσό των 210 ευρώ.

Για εκφραστική κίνηση, ζωγραφική ή oriental χορούς θα πρέπει να καταβάλλετε για 10 μήνες το ποσό των 310 ευρώ.

Και βέβαια για να πάτες στις κατασκευές ή τη δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά σας θα πρέπει να καταβάλλετε για 10 μήνες το ποσό των 260 ευρώ.

Αν τώρα έχετε την ...ατυχία να είστε οικογενειακώς λάτρεις του χορού θα πρέπει αν έχετε τετραμελή οικογένεια να πληρώσετε περίπου 800 ευρώ (σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν και ...προσφορές, οπότε θα πληρώσετε ίσως κάτι λιγότερο. 

Αυτές είναι οι "παροχές" που θα διαφημίζονται στα προεκλογικά φυλλάδια του κ. Δημάρχου ενόψει των φετινών δημοτικών εκλογών. "Παροχές" που πραγματοποιήθηκαν από το υστέρημα του εισοδήματος των δημοτών του Αλίμου, την ίδια ώρα που η δημοτική αρχή, αποδέχεται την περικοπή της κρατικής επιχορήγησης που εγκρίθηκε στον κρατικό και στον δημοτικό προϋπολογισμό του 2010. Την ίδια ώρα που η δημοτική αρχή στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ αποδέχτηκε για μια ακόμα φορά τα ψίχουλα που της δίνει η κυβέρνηση έναντι των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που οφείλει στο Δήμο μας, απο τους παρακρατημένους πόρους, από χρήματα δηλαδή των δημοτών. Την ίδια ώρα που στις δικαιολογημένες απαιτήσεις συλλόγων και φορέων ο κ. Δήμαρχος απαντά, ως γνωστόν, "δεν υπάρχουν χρήματα", οι κάτοικοι που προφανώς έχουν καλό κομπόδεμα,  καταβάλλουν αντίτιμο για το οτιδήποτε τους "παρέχει" ο Δήμος. 

Ευχαριστούμε πολύ κ. Δήμαρχε για τις υπηρεσίες που παρέχετε στους δημότες, και εις ανώτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου