Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

...λόγω γενικής πολιτικής θέσης (τι είναι πάλι ετούτο;)

Διαβάζουμε πάλι στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου.

"Υπερψηφίστηκε ο "Καλλικράτης"στο ΔΣ Αλίμου
Με μεγάλη πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου υπερψήφισε την θετική του θέση στην μεγάλη μεταρρύθμιση που γίνεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με το όνομα «Καλλικράτης». Στην συνεδρίαση του την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου έκανε δεκτή την σχετική εισήγηση του Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού με ψήφους 23-1 (μειοψήφησε μόνο ο κ. Δουρίδας λόγω γενικής πολιτικής θέσης)." 

Θαυμάστε αντικειμενική ενημέρωση. Ενώ καταναλώνουν κάμποσο χώρο για την εισήγηση του Δημάρχου, εξαφανίζουν την, ούτως ή άλλως μοναδική διαφορετική άποψη που ακούγεται στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, αυτήν της Αγωνιστικής Δημοκρατικής Ενότητας, και απλώς πετάνε αυτό το "...λόγω γενικής πολιτικής θέσης" !!!! 

Τι μπορεί να εννοούν με αυτό το "γενικής πολιτικής θέσης" δεν μας το εξηγούν.  Όμως όποιος παρακολουθήσει κάποια συνεδρίαση του Δ.Σ. θα διαπιστώσει πολύ εύκολα ότι καμία "γενική πολιτική θέση" δεν αναφέρεται στις τοποθετήσεις μας, το αντίθετο μάλιστα. Προσπαθόύμε, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι, οι τοποθετήσεις μας να είναι ολοκληρωμένες και λεπτομερείς σε όποιο θέμα και αν αναφερόμαστε. 

Έχουμε την αίσθηση ότι προσπαθούν, γιατί αυτό το "γενική πολιτική θέση" χρησιμοποιείται παντού από τη δημοτική αρχή, να πετάξουν τη ρετσινιά (έτσι νομίζουν) ότι "κοιτάχτε το Κ.Κ.Ε. διαφωνεί σε όλα άρα δεν έχει σημασία τι λέει". Με αυτό τον τρόπο υποτιμούν τους κατοίκους του Δήμου μας, οι οποίοι από πρώτο χέρι γνωρίζουν τις εμπεριστατωμένες και ολοκληρωμένες θέσεις μας, είτε συμφωνούν με αυτές είτε διαφωνούν. 

Ξέρουν ότι επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε προσπαθούμε να τους ενημερώνουμε για όλα, προφανώς υπερασπιζόμενοι τις θέσεις μας και τις απόψεις μας, τις οποίες, όπως είναι γνωστό, ενώ τις συζητάμε με όλους τους κατοίκους δεν τις παζαρεύουμε για τίποτα.

Οι θέσεις μας για τον "Καλλικράτη" έχουν εκτεθεί αρκετές φορές σε αυτό το ιστολόγιο, όπως και στην εφημερίδα μας, γι' αυτό δεν τις επαναλαμβάνουμε τώρα.

Πάντως επαναφέρουμε την αναγκαιότητα, όπως προβλέπει άλλωστε ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, διάθεσης χώρου στην ιστοσελίδα του Δήμου σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που έλαβαν μέρος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου