Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Παπαγαλάκια...

Η στάση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Αλίμου είναι ξεκάθαρη για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Την είχαμε ξεκαθαρίσει άλλωστε από την πρώτη Κυριακή. Καταδικάζουμε τους υποψήφιους και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δηλαδή και τον κ. Ορφανό και τον κ. Τσαμπαρλή, ρίχνοντας λευκό ή άκυρο στην κάλπη. Καθαρά λόγια σαν γάργαρο νερό.

Έλα όμως που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Και επειδή μικρός είναι ο τόπος μας, ας δούμε τι κάνουν.

Βγάζουν λοιπόν τα παπαγαλάκια τους να ξαναπαίξουν την ίδια χιλιοπαιγμένη κασέτα. Το Κ.Κ.Ε στηρίζει Τσαμπαρλή, λένε και τα παπαγαλάκια του Ορφανού και τα παπαγαλάκια του Τσαμπαρλή. Για ανίερη συμμαχία μιλάει ο ένας, για αντιμνημονιακή ψήφο μιλάει ο άλλος. Την ίδια ώρα φρόντισε ο μεν ένας (Ορφανός) να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Ν.Δ., ο δε άλλος (Τσαμπαρλής) συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του στελέχη και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Αν σωστά ερμηνεύουμε το αποτέλεσμα των εκλογών ως "...μια δήλωση εμπιστοσύνης, συμπαράστασης και συμπαράταξης εκ μέρους ενός σημαντικού τμήματος της κοινωνίας με το ρεύμα της ανυπακοής, της απειθαρχίας και της αντεπίθεσης, ενάντια σε μια πολιτική που καθηλώνει το παρόν και το μέλλον του ελληνικού λαού."

αν σωστά ερμηνεύουμε το αποτέλεσμα των εκλογών ως ένα σταθερό βήμα χειραφέτησης λαϊκών δυνάμεων κόντρα στις σειρήνες της χειραγώγησης και των αναχωμάτων

αν τέλος σωστά ερμηνεύουμε το αγωνιώδες "σιχτίρισμα" προς τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο δήμο μας, εκατοντάδων συμπολιτών μας. που απείχαν από τις εκλογές την πρώτη Κυριακή

τότε πλέον φαίνεται να δικαιώνεται η θέση μας, η εκφρασμένη ήδη από τις δημοτικές εκλογές του 1994, για μαύρισμα των "μαυρογιαλούρων" υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Είτε τους έλεγαν Αργυρίου και Αλούκο, είτε Μαντζουράνη και Ορφανό, είτε Ορφανό και Τσαμπαρλή.

Όλα αυτά τα χρόνια μόνο τα ονόματα άλλαζαν. Η πολιτική τους όμως τόσο προεκλογικά όσο και κυρίως μετά τις εκλογές ήταν ίδια. Αυτή η πολιτική οδήγησε το δήμο, δηλαδή τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας, σε αυτή την κατάσταση, αυτή τους η πολιτική κατεύθυνση άνοιξε το δρόμο για το μνημόνιο και τον Καλλικράτη.

Ξεκάθαρα λοιπόν, συνεχίζουμε και τη δεύτερη Κυριακή στέλνοντας σαφές μήνυμα. Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, προετοιμάζουμε τη δική μας απάντηση, δεν παρασυρόμαστε από τις σειρήνες, τους μαυρίζουμε και τους δύο.

Υ.Γ. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου